ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Viosal

Η εταιρεία VIOSAL ATHENS - ΤΑΣΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ δραστηριοποιείται στα έπιπλα κρεβατοκάμαρας και έπιπλα σαλονιού εδώ και 30 χρόνια. Από το 1990 με μεράκι και αγάπη οι έμπειροι τεχνίτες μας ασχολούνται με την δημιουργία χειροποίητων επίπλων με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας.

Η εταιρεία μας φροντίζει να συνδυάζει την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται με την εμπνευση για τον σχεδιασμό επίπλων που διευκολύνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντοτε στην διάθεσή σας να αφουγκραστεί τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την ιδανική λύση.

Στην VIOSAL ATHENS μπορείτε να βρείτε έπιπλα κρεβατοκάμαρας κα έπιπλα σαλονιού σε εκπληκτικές τιμές, διατηρώντας πάντα την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Κρεβάτια μονά ή διπλά, καναπέδες, πολυθρόνες και άλλα τα οποία προσφέρονται σε σετ ή μεμονωμένα. Διαθέτουμε μια πλούσια σειρά σχεδίων από μοντέρνων και παραδοσιακών. Συνδυάζοντας έτσι την σύγχρονη αισθητική με την εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών.

Οι συνεργάτες μας με την πολυετή πείρα τους είναι στην διάθεσή σας προκειμένου να βρουν την κατάλληλη λύση για εσάς και τον χώρο σας. Έχετε την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μια πληθώρα ειδών ξύλου και πολυάριθμους χρωματισμούς, ανάλογα σε αυτό που ταιριάζει στο δωμάτιο και το γούστο σας. Επενδύστε στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα αφού είναι χώροι ανάπαυσης και ξεκούρασης!

Προσφορές

Όλο τον χρόνο

Δωρεάν

Μεταφορά & τοποθέτηση

Καλέστε μας

Στο 210 5138970 για προσφορά

Logo

Viosal Athens

Επικοινωνία

Παπαρρηγοπούλου 6, Περιστέρι 12132

210 5138970

210 5154582

epipla2009@hotmail.com

Social

               

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ